Credite rapide

Creșterea popularității câștigă companii pentru împrumuturi rapide în România. Dacă credeți că există o înșelătorie în ele, atunci sunteți în eroare. Regulile sunt clare, aplicația este mai ușoară, nu există linii cu granulație fină, procedura de aprobare este de până la 24 de ore.

Care sunt celelalte beneficii?

Dacă vă duceți și solicitați un împrumut de la o instituție bancară, vă va face să completați un număr de documente. Atunci când solicitați un credit rapid, o cerere se face fie online, fie într-unul din birouri. Nu uitați telefonul simplu. Aveți nevoie de un card de identitate valabil la data cererii de credit. Într-o bancă, cerința este că aveți garanți, atâta timp cât nu sunt necesari aici. Nu aveți nevoie de dovadă a venitului, precum și de contract de muncă pentru o companie de lucru. Veți primi răspunsul în ziua depunerii cererii și uneori până la câteva minute. Banii vor fi disponibili imediat după aprobare.

Aveți opțiunea de a alege un împrumut payday sau un credit în rate. Diferența este că pentru primul tip, rata de rambursare este una și trebuie plătită la sfârșitul perioadei convenite. În cazul unui împrumut în rate, consumatorul alege perioada în sine și suma ratelor de rambursare. Creditul la plată are o limită inferioară deoarece are o perioadă de recuperare mai scurtă.
Pentru credit, puteți solicita refinanțarea unui împrumut anterior. Condiția este că aveți o bună istorie de credit, și anume că ați plătit rambursări în avans. Taxa nu este datorată decât atunci când consumatorul dorește să modifice termenii contractului – termen, sumă a împrumutului etc.